in Uncategorized

Succes i USA – bloggen for små og mellemstore virksomheder som vil have succes på det amerikanske marked

Vil du have succes på verdens største marked?

Vil du have succesverdens største marked?

USA repræsenterer for de fleste danske virksomheder verdens største marked. Med over 300 millioner indbyggere og en stærk købekraft er det et marked der ikke kan overses. Som en af mine klienter udtrykte det:
“(at begynde i) USA er et marathon og et meget svært marked, men når man endelig får fat er mulighederne så store at man simpelt hen ikke fatter det!!”
 
På trods af markedets størrelse og strategiske vigtighed er USA dog også anset som et af de sværeste markeder at få succes på og et af de mest konkurrencemæssigt sværeste. Min erfaring i arbejdet med over 250 små og mellemstore virksomheder viser at de fleste virksomheder som har succes i Europa også kan få succes i USA, det handler i min erfaring om at følge visse principper og grundregler. Fundamentet for succes er naturligvis et godt produkt som leverer mere værdi end det koster.
Denne blog har til formål klæde små og mellemstore danske virksomheder bedre på til at håndtere den måde de evaluerer, tilgår, entrerer og vækster på det amerikanske marked. Jeg vil forsøge at være meget konkret og dele de principper og metoder som jeg har set virke.
Et hovedprincip for succes er at virksomheden har den absolute øverste ledelse og bestyrelsen med i ryggen. Jeg har skrevet bloggen for at Ejere, Direktører og Sælgeren med ansvaret for USA samt bestyrelsen.
Bloggen er baseret på mit eget arbejde fra at have hjulpet over 250 danske virksomheder evaluere, entrere og vækste i USA, kombineret med mine egne erfaringer som grundlægger og direktør af en række virksomheder.
Jeg takker for din opmærksomhed og opfordrer til spørgsmål. Du kan også kontakte mig på: hello@katapultgroup.com.